Info från supporterklubbben

Tillbaka

Kallelse till årsmöte!



2024-04-23, Andreas Fahlgren     1

Härmed kallas samtliga medlemmar till årsmöte 2024. Mötet sker som vanligt i Manchester i samband med sista hemmamatchen.

När
Söndagen den 19 maj 2024 klockan 11:00 engelsk tid (GMT).

Var
Manchester, England (information om exakt lokal meddelas samtliga som anmäler sig)

Anmälan
Vi önskar att de som tänker närvara vid årsmötet meddelar oss via medlemskap@citizensof.se så snart man vet att man delta.

Motioner 
Vi ser givetvis gärna att du använder din rätt som medlem och påverkar om du har förbättringsidéer och tankar. Detta gör du genom att skriva en motion och maila den till medlemskap@citizensof.se senast 14 maj. Du kan såklart bidra vare sig du kommer att närvara på årsmötet eller inte. 

Årsmötesmaterial
Styrelsen distribuerar dagordning, motioner och verksamhetsberättelse till samtliga medlemmar som anmält sig till mötet eller som anmält att man önskar dokumentationen senast den 15 maj.

Övrig information
En stående punkt på agendan är att vi ska besluta kring medlemsavgifterna i föreningen. Dessa ligger för närvarande på 200kr för vuxen, 100kr för medlem som är 17 år eller yngre samt 100kr för familjemedlem.  

Tre styrelsemedlemmars förordnanden går ut vilket innebär att deras positioner är uppe för ny- eller omval.

  • Ledamot Anders Rosén
  • Ledamot Andreas Larsson
  • Suppleant Petrus Gattbo

Har du funderingar eller tankar kring valbara positioner i föreningen så kontakta valberedningen via Malcolm Leijonhijelm (malcolm@leijonhielm.se), alternativt Bo Lönnqvist (blonn@gandalf.se).

Enligt §16 i våra stadgar kan rösträtt utövas genom ombud med giltig fullmakt. Denna fullmakt måste vara oss tillhanda senast 17 maj via medlemskap@citizensof.se. 

Med vänlig hälsning
Styrelsen, Citizens of Sweden



Kommentarer

2024-04-24 17:02   Birger Vilhjalmsson

Vill gärna anmäla mig för mötet i manchester, men väntar svar om det blir någon biljett till kig på dom 42 st som beställts

   

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera.